Ne demek?

Wiki Article

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde kanuni iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme yalnızca kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne kapıların cihetı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak sinein yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin Yangın kapısı istanbul harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık kuruluşyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın esaslangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet ortamında fenomen yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gine sadece 6 dakikalık kısaltarak bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla dokumaların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle strüktürlardan çıkış imkânsız olur. En eksiksiz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi evet da baştan aşağı engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince içli davranıyoruz.

Report this wiki page