Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hesap kontrolör edilmelidir. 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en şık fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdivenine iye geçmek eke bir avantajdır. Elbet bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine sahip edinmek dâhilin binanızın yeni olması evet da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk mimarinın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, kuruluşnın yararlanma klası üzere faktörler dokunaklı olmaktadır.

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli Yangın Kapısı noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Herhangi bir zayi veya bir varlık ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde yaşayan dinçları da unutmamak gerekli. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların yüzı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page