2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolayca açılabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen bölgelere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın Yangın Çıkış Kapısı yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son mertebe ciddi bir öneme sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve temelında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya ev sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; akla yatkın korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın müdafaasının sıfır evetğu tek bir örnek yeterlidir!

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page